Besplatna dostava mesa

Besplatna dostava mesa mesnice Don Vito

Mesnica Don Vito nudi izvanrednu uslugu besplatne dostave mesa na području grada Zagreba za sve narudžbe veće od 80,00 EUR. Naša posvećena ekipa osigurava da svježe i kvalitetno meso stigne ravno do vaših vrata, bez dodatnih troškova dostave.
Za narudžbe manje od 80,00 EUR cijena dostave je 8,00 EUR.

besplatna dostava mesa

Naš asortiman obuhvaća širok izbor mesa, uključujući pečeno meso, svježe meso, suhomesnate delicije i druge delicije poput priloga. Sve naše ponude temelje se na visokim standardima kvalitete, pa možete biti sigurni da ćete dobiti svježe i ukusno meso koje će zadovoljiti vaše nepce.

Naša usluga besplatne dostave pruža vam mogućnost da uštedite vrijeme i trud, omogućujući vam da se usredotočite na pripremu izvrsnih obroka. Naša brza i pouzdana dostava osigurava da vam svježe meso stigne u najkraćem mogućem roku, svježe i spremno za kuhanje.

Besplatno možete koristiti naše posuđe poput banja maria, termo box-ova i untera. Grijač koji dolazi uz banju mariu naplaćuje se 2,00 EUR/kom ako se otvori.

Posuđe, koje je prethodno oprano, treba vratiti unutar 48 sati. Ako niste u mogućnosti oprati i vratiti posuđe, dolazak će se naplatiti 8,00 EUR, a pranje 3,00 EUR po komadu.

Da biste iskoristili besplatnu dostavu, jednostavno posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte kako biste napravili narudžbu. Naš prijateljski i profesionalni tim bit će vam na raspolaganju kako bi vam pružio sve potrebne informacije i pomoć pri odabiru željenih vrsta mesa.

Iskoristite pogodnosti besplatne dostave mesa mesnice Don Vito i uživajte u vrhunskom mesu bez napora. Neka vaša jela budu puna okusa i zadovoljstva, a mi ćemo se pobrinuti da vam to omogućimo s našom besplatnom dostavom u gradu Zagrebu.

Dostava van grada Zagreba (Zaprešić, Velika Gorica, Sesvetski Kraljevac …) cijena dostave 0,60 EUR/km u jednom smjeru.

Meso za roštilj

Pripremite se za savršen roštilj! Naša mesnica nudi najsvježije meso za vaše roštiljske užitke. Od sočnih odrezaka do aromatičnih kobasica, naše bogate ponude osiguravaju vrhunsku kvalitetu za vaše okusne pupoljke. Dovoljno je samo odabrati svoje omiljene komade mesa i uživati u ukusnim roštiljskim trenucima s obitelji i prijateljima.

Dobrodošli u raj roštilja!

čevapikobasicepljeskaviceražnjićicarsko meso