Proslava 25. godišnjice

Dragi naši vjerni kupci,

S ponosom vas pozivamo da nam se pridružite u proslavi našeg velikog jubileja – 25. godišnjice mesnice Don Vito! U čast ovog posebnog dana, pripremili smo za vas nevjerojatnu ponudu koja će se održati 15. studenog 2023. godine.

Svi naši artikli bit će dostupni s posebnim popustom od čak 10%! To je naš način da vam zahvalimo na dugogodišnjoj podršci i povjerenju koje ste nam ukazali tijekom ovih predivnih 25 godina. Nema boljeg načina da proslavimo ovu godišnjicu nego uz vas, naše vjerne kupce.

Mesnica Don Vito iz Zagreba svojim kvalitetnim proizvodima i stručnim osobljem već četvrt stoljeća brine o vašim potrebama za svježim mesom i delikatesama. Ponosni smo na tradiciju i kvalitetu koju smo izgrađivali godinama, i radujemo se što ćemo vas moći nagraditi ovim posebnim popustom.

Dođite u našu mesnicu 15. studenog 2023. godine i obradujte se najfinijim mesnim proizvodima po sniženim cijenama.

Neka ova godišnjica bude prilika da zajedno proslavimo 25 godina kvalitete, tradicije i ljubavi prema mesu. Hvala vam što ste bili uz nas tijekom ovih godina, i radujemo se što ćemo vas vidjeti u mesnici Don Vito 15. studenog!

Vidimo se na proslavi!

S poštovanjem,

Mesnica Don Vito, Zagreb

Mesnica Don Vito

Naručite online

Doživite razliku u mesu vrhunske kvalitete i neusporedivoj usluzi u mesnici Don Vito. Naše proizvode možete naručiti i online putem web trgovine peceno-meso.com. Kao jedinstvenu uslugu, nudio i dostavu naših proizvoda na vašu adresu. Povjerite nam da ćemo biti vaš partner od povjerenja u pružanju najboljeg mesa na vaš stol.

cattle-farming